Продавниците за облека се преселија онлајн

Почнувајќи од 19 век и се до денес, индустријата за мода не престанува да се движи. Причината да бидеме секогаш во тренд и потребата да изгледаме добро ја надополнува побарувачката за убави парчиња облека.  Во нашата земја, принципот на купување облека беше едноставен. Влегуваш во твојата омилена продавница или бутик, го пробуваш посакуваното парче облека […]

Зошто е важна доставата за твојот онлајн бизнис?

Брзата и безбедна испорака помага на секој онлајн бизнис да биде чекор пред конкуренцијата. Ова е само една од многуте предности што ги овозможува услугата на експрес поштата. Живееме во брзо време каде што е-комерцијата владее со пазарот на труд. Се зголемува побарувачката на секаков вид производи, од козметика, обувки, облека, детски играчки, органски продукти, […]