EKIPI QË JU VË NË LËVIZJE

Organizimi është kryesor dhe ne duam ta fillojmë ditën me strategji, kafe dhe motivimin e punonjësve tanë.

Ekipi Be-Da Express është i përbërë nga një ekip mjaft profesional, i motivuar, profesional dhe i organizuar. Sinkronizimi është një element i rëndësishëm që përmirëson performancën tonë dhe çdo pozicion i punonjësve është vendimtar dhe vlerësohet gjatë gjithë procesit të punës.

Në linjën e parë kemi menaxherin tonë të kontrollit të shpërndarjes i cili çdo ditë organizon, monitoron dhe planifikon strategjikisht rrugën dhe lëvizshmërinë e automjeteve tona.

Ambasadorët e kompanisë sonë janë agjentët tanë në qendrën e kontaktit. Ata janë personi i parë me të cilin kontaktoni kur kontaktoni Be - Da Express për shërbimet postare! Të freskët dhe të durueshëm, gjithmonë të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve dhe kërkesave nga klientët tanë.

Në terren, gjithmonë në rrugë dhe gjithmonë në kohë, janë furnitorët tanë të cilët me shpirtin e tyre të freskët, durimin dhe punën ekipore përfaqësojnë kompaninë tonë dhe kujdesen që klientët tanë të marrin shpërndarjen në kohë, një buzëqeshje për një ditë të këndshme dhe shërbim të patëmetë.

Në magazinën ku mbërrijnë, ruhen dhe organizohen porositë tona, ne kemi menaxherë të magazinës. Ata janë super planifikues me një kujtim të shkëlqyeshëm të cilët me kujdes dhe me vëmendje ruajnë dhe u besojnë çdo porosi klientëve tanë.