Социјалните медиуми и твојот бренд

Како најдобро да го претставиш својот бренд освен традиционалниот маркетинг? Се разбира, да бидеш активен и да се поврзеш што е можно повеќе со својата публика на социјалните медиуми.

Продавниците за облека се преселија онлајн

Почнувајќи од 19 век и се до денес, индустријата за мода не престанува да се движи. Причината да бидеме секогаш во тренд и потребата да изгледаме добро ја надополнува побарувачката за убави парчиња облека.  Во нашата земја, принципот на купување облека беше едноставен. Влегуваш во твојата омилена продавница или бутик, го пробуваш посакуваното парче облека […]