PBSH

Pyetjet e bëra më shpesh

Ne ofrojmë shpërndarjen e letrave dhe paketave në kutinë postare ose në derë, si dhe dorëzimin e letrave rekomanduese me kthim. Nëse dërgesa nuk është dorëzuar, ne do ta kthejmë dërgesën falas në adresën e dërguesit.
Urdhri i dorëzimit bëhet me njoftim paraprak përmes aksesit elektronik, ose duke telefonuar në qendrën tonë të kontaktit. Çdo dërgesë merr bar kodin e vet përmes të cilit është e mundur të gjurmohet dërgesa nga njoftimi deri në dorëzimin në destinacionin e dëshiruar përfundimtar.
BE-DA Express nuk ka nevojë për zyra të tjera sepse ne punojmë në parimin e dorëzimit derë më derë. Me këtë metodë jemi gjithmonë në rrugë dhe gjithmonë në kohë. Lëvizja nuk ndalet dhe ne i kursejmë kohën klientit kohën.
Po, regjistrimi për aplikacionin tonë të porositjes dhe ndjekjes në internet është plotësisht falas. Ju siguron një përmbledhje të shkëlqyeshme të porosive tuaja dhe udhëtimeve të tyre me Be-Da Express.

Nëse dëshironi të dini më shumë për shërbimet tona si dhe për lidhjen e një marrëveshje bashkëpunimi, gjithçka që duhet të bëni është të na kontaktoni me telefon. 076 278 278 ose në postën tonë elektronike: express@be-da.mk. Punonjësit tanë do të jenë të lumtur t'i përgjigjen çdo pyetjeje në lidhje me kompaninë tonë dhe operacionet tona.