GJITHMONË NË RRUGË. GJITHMONË NË KOHË.

Ne besojmë se çdo person dhe biznes meriton një shërbim postar të nivelit të lartë dhe jemi këtu për të ofruar atë gamë të plotë të paketuar në profesionalizëm, performansë e lartë dhe në kohë të saktëKënaqësia dhe lumturia e klientëve dhe partnerëve tanë të biznesit është qëllimi ynë kryesor. Shërbimet që ne i përsosim çdo ditë krijojnë një markë që na ndihmon të jemi të njohur si kompani cilësi të lartë, të respektuar dhe kompani shoqërore.

Ne jemi këtu në plan afatgjatë. Kilometrat që kemi kaluar dhe kalojmë, konfirmojnë përkushtimin dhe dashurinë tonë për çdo lëvizje, transport dhe organizatë. Ne e përdorim lëvizjen tonë çdo ditë për të dhënë pozitivitet dhe i kthejmë njohuritë tona mbi logjistikën dhe transportin në praktikë dhe e bëjmë të gjithë procesin të thjeshtë. Ne duam të përfitojmë nga teknologjia dhe të modernizojmë metodën e shpërndarjes në hapësirat tona. Me një qasje të re dhe elektronike ndaj porosive dhe një flotë moderne, ne ofrojmë saktësi dhe kohë në dorëzimin dhe gjurmimin e secilës dërgesë në çdo kohë, nga momenti i marrjes së dërgesës deri në momentin e dorëzimit në destinacionin përfundimtar. Dorëzimi i sigurt dhe i duhur i dërgesave tuaja është detyra dhe kënaqësia jonë.

 

Ne praktikojmë përgjegjësi sociale dhe i kushtojmë vëmendje mënyrës se si vendimet dhe aktivitetet tona ndikojnë në mjedisin tonë. Zyra jonë postare është në Shkup, por kemi furnizues në Kumanovë, Shtip, Berovë, Strumicë, Gjevgjeli, Veles, Kavadarci, Negotinë, Prilep, Manastir, Ohër, Strugë, Dibër, Tetovë, Gostivar dhe çdo qytet, komunë dhe fshat që nuk e kemi cekur. Mos u shqetëso, ne jemi atje. Ta themi thjesht, shpërndarja jonë e shpejtë është në të gjithë vendin. Ne jemi gjithmonë në rrugë dhe gjithmonë në kohë - kjo është motoja jonë.