ЧПП

Често Поставувани Прашања

Нудиме достава на писма и пакети до поштенско сандаче или до врата, како и достава на препорачани писма со повратница. Доколку пратката не се достави вршиме бесплатно враќање на пратката на адреса на испраќачот.
Нарачка на достава се врши со претходна најава преку електронскиот пристап, или со јавување во нашиот контакт центар. Секоја пратка добива свој бар код преку кој е овозможено следење на пратката од самата најава па се до доставата на финалната посакувана дестинација.
БЕ–ДА Експрес нема потреба од други канцеларии затоа што работиме на принцип достава од врата – до врата. Со овој метод ние секогаш сме на пат и секогаш на време. Движењето не застанува и овозможуваме заштеда на времето на клиентот.
Да, регистрацијата на нашата апликација за онлајн нарачување и следење на нарачки е целосно бесплатна. Ви озможува одличен преглед на вашите нарачки и нивното патување со Бе – Да Експрес.

Доколку сакате да дознаете повеќе за нашите услуги како и за склучување на договор за соработка, се што треба да направите е да не исконтактирате на тел. 076 278 278 или на нашиот e-mail: express@be-da.mk. Нашите вработени со задоволство ке одговорат на сите прашања поврзани со нашата компанија и нашето работење.