Локација

Индустриска зона Визбегово, ул.1551 бр.10, 1000 Скопје
Северна Македонија

Телефон

+389 76/278-278
+389 2/3060-694

Работни Саати

Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Сабота: 09:00 - 17:00