Нов начин за потврда дека нарачката е доставена

Секоја компанија која се бави со поштенски услуги, многу често бара соодветен начин за потврда дека нарачката е доставена. Како најдобар начин за потврда е што друго ако не – фотографијата. Едноставно, доколку не видиме со сопствени очи, не веруваме. Во некои земји, доказ дека доставата е завршена, е со фотографирање на онлајн клиентот со […]

Тимска работилница на Бе-Да Експрес

Модерниот начин на живот и дигитализацијата го изострија вкусот на потрошувачот. Потребата од брза достава е се поголема. Притоа, безбедниот и доверлив транспорт се повеќе се јавува како прашање. Нашата тимска работилница имаше за цел да ги разгледа сите овие точки, како и, да го промовира кодексот на однесување во компанијата.

Зошто е важна доставата за твојот онлајн бизнис?

Брзата и безбедна испорака помага на секој онлајн бизнис да биде чекор пред конкуренцијата. Ова е само една од многуте предности што ги овозможува услугата на експрес поштата. Живееме во брзо време каде што е-комерцијата владее со пазарот на труд. Се зголемува побарувачката на секаков вид производи, од козметика, обувки, облека, детски играчки, органски продукти, […]