СЕКОГАШ НА ПАТ. СЕКОГАШ НА ВРЕМЕ.

Веруваме дека секоја личност и бизнис заслужува поштенска услуга на високо ниво и ние сме овде да го доставиме тој целосен пакет спакуван во професионалност, врвен перформанс и добар тајминг.

Нашите Услуги

Брза достава на нарачките за нашите клиенти е секојдневен предизвик кој вешто го совладуваме. Овозможуваме безбедна и доверлива достава.

Писма

- Обични писма
- Препорачани писма
- Документи од доверба

Пакети

- Пратки до 2кг
- Пратки над 2кг
- Пакети до 10 кг
- Пакети над 10 кг

Вредносни Услуги

Пратка која има значителен износ и е од доверлива важност

Експресни Услуги

Достава на пратка во истиот ден. Приоритетна пратка доставена безбедно и одговорно

100.000

ДОСТАВИ

300

СРЕЌНИ КЛИЕНТИ

35

ПОШТАРИ

35

ВОЗИЛА

Новости

Сите Новости

НАРАЧАЈ ДОСТАВА СО БЕ-ДА ЕКСПРЕС

ИЛИ ЈАВЕТЕ СЕ НА  076/278-278